nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

L'Encontre 2009 “Isaac Albéniz” de l'OJIPC

nurukundo2005 | 13 Juliol, 2009 17:24 | facebook.com google.com

Dilluns, 13 de juliol, a les instal·lacions de l'Espai Mallorca, es fa la presentació pública de l'Encontre 2009 “Isaac Albéniz” de l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans; amb la presència de Magdalena González, presidenta de l'entitat Forum Musicae, organitzadora de l'encontre; Salvador Brotons, director de l'OJIPC; Esteve Nabona, director del Cor Jove dels Països Catalans; el nou rector de la Universitat Catalana d'Estiu, l’historiador Jaume Sobrequés ; el gerent de l'UCE, Joan Maluquer, i d'altres persones relacionades amb l'organització...

Del 15 al 28 d'agost de 2009, l'entitat Forum Musicae -que presideix Magdalena González i Crespí- i la Universitat Catalana d'Estiu -amb la gerència de Joan Maluquer i Ferrer-, organitzen l'Encontre 2009 “Isaac Albéniz” per als membres de l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans.

En aquesta ocasió l'encontre té lloc a tres indrets diferents: a Can Oliver Vell, municipi de Pontós, comarca de l'Alt Empordà, Girona, del 15 al 25 d'agost.

A Prada de Conflent, capital de comarca del Conflent, Catalunya Nord, a uns 50 km de Perpinyà i de Puigcerdà, el 23 d'agost.

I a Santa Eulària des Riu, illa d'Eivissa, del 26 al 28 d'agost.

L'Encontre 2009 “Isaac Albéniz” és la continuació dels altres quatre que s'han organitzat anteriorment:

L'organització d'uns encontres d'aquestes característiques no està exempta de les dificultats que comporta arreplegar-hi una norantena de joves, d'edats compreses entre els 18 i els 26 anys, que resideixen a tots els territoris dels Països Catalans.

L'entitat Forum Musicae, a través de la seva web, informa sobre les condicions i els requisits que es precisen perquè es consideri formalitzada la condició de membre de l'OJIPC. Tots els membres de l'orquestra adquireixen la condició de becaris, quedant-los cobert l'allotjament, el menjar i els trasllats.

Forum Musicae facilita els trasllats en grup, des d'algun punt concret dels diferents territoris en el dia i l'hora establerta, bé sia mitjançant un servei d'autocars des de Barcelona, el País Valencià i la Franja de Ponent, o de vaixells des de Mallorca, o d'avions per als membres de Menorca, Eivissa o l'Alguer, segons les circumstàncies.

Per al trasllat dels instruments grans es compta amb un camió de transports que viatja durant tota la gira amb l'OJIPC.

El 23 d'agost té lloc el concert de cloenda de la Universitat Catalana d'Estiu, i es fa a l'abadia de Sant Miquel de Cuixà, alhora que se'n fa un enregistrament en directe a càrrec de l'emissora Catalunya Música (com en altres ocasions).

El 24 d'agost es destina a enregistrar-ne el disc 2009, activitat que es fa a la vila de Pontós.

El 26 d'agost, al Palau de Congressos d'Eivissa, situat a Santa Eulària des Riu, es fa el darrer concert d'aquest l'Encontre 2009 que l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans dedica a “Isaac Albéniz”

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb