nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Preguntes mallorquines a eurocandidatures (i 17): Miquel Ramón Clar

nurukundo2005 | 05 Juny, 2009 17:19 | facebook.com google.com

Així com havia començat la trobada de dia 14 de maig de 2009 a la Sala de Premsa del Consell de Mallorca, on l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca havia convocat les eurocandidatures mallorquines que es presenten a les eleccions dia 7 de juny, així mateix va acabar, tres hores després: amb la intervenció que serví de cloenda en boca de Miquel Ramón Clar, membre de l'entitat Fòrum Ciutadà.

A aquesta reunió, convocada per l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca, hi havien estat convidades totes les eurocandidatures mallorquines. Però ni l'eurocandidata del PP, Rosa Estaràs, ni l'eurocandidata del PSOE, Teresa Riera, malgrat haver-se'n confirmat l'assistència prèviament, no s'hi varen fer presents.

Durant més de dues hores seguides, representants d'una trentena d'entitats i organitzacions socials mallorquines tengueren l'oportunitat d'adreçar una sèrie de preguntes a les eurocandidatures presents a la sala:

  • Per UM, l'eurocandidat Joan Carles Verd
  • Per Esquerra Republicana-Entesa per Mallorca, l'eurocandidat Ramon Quetgles
  • Per Revolta Global-Esquerra Anticapitalista, l'eurocandidat Llorenç Buades
  • Per IU, l'eurocandidat David Abril

A molt poques hores d'iniciar-se la presumpta -i mai més ben qualificada- “jornada de reflexió” que precedeix a la jornada electoral, qui més qui manco ha pogut constatar fins a quin punt les eurocandidatures "mallorquines" que es presenten en aquesta ocasió han parat esment a les demandes sorgides dels moviments socials...

Amb una tan minsa com inexistent atenció a la societat civil, per part d'eurocandidates i eurocandidats (diputats que només cobren un euro!?), es fa molt difícil aixecar l'Europa que volem des de l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca.

Ja ho vàrem besllumar alguns, manifestant públicament el nostre NO a aquesta mala Constitució europea que ens vol entaferrar per nassos!... precisament aquesta mateixa gent que ara ens demana el vot, sense haver volgut atendre ni respondre les nostres preguntes!

Del seu pa, en faran sopes!

NOTA:

  • TV Mallorca enregistrà íntegrament aquesta trobada, que es perllongà durant més de 2 hores seguides i que fou moderada pel periodista Rafel M. Creus.
  • Agustí Baró, de l'entitat “Bandejats”, també en féu una gravació i treballà el muntatge que queda recollit a la web del Fòrum Social de Mallorca.

NOTA:
  • TV Mallorca enregistrà íntegrament aquesta trobada, que es perllongà durant més de 2 hores seguides i que fou moderada pel periodista Rafel M. Creus.
  • Agustí Baró, de l'entitat “Bandejats”, també en féu una gravació i treballà el muntatge que queda recollit a la web del Fòrum Social de Mallorca.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb