nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Preguntes mallorquines a eurocandidatures (5): Guillem Ramis Moneny

nurukundo2005 | 27 Maig, 2009 15:39 | facebook.com google.com

Guillem Ramis Moneny, membre del Fòrum Ciutadà de Mallorca, intervengué en la sessió organitzada per l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca el 14 de maig de 2009, a la Sala de Premsa del Consell de Mallorca, amb motiu de demanar explicacions i opinions a les candidatures mallorquines aspirants a fer-se presents al Parlament Europeu dia 7 de juny.

Seguint dins l'àmbit de reclamar i defensar els serveis públics en general, a l'interior de la Unió Europea, Guillem Ramis s'interessà a saber:

”Quines mesures concretes pensau dur al Parlament Europeu per la defensa d’uns serveis públics de qualitat universals i gratuïts?

Si hi ha hagut diners pels bancs quan s’han necessitat, per què no n’hi ha mai pels serveis públics?”

Lamentablement, ni Rosa Estaràs, candidata mallorquina del PP al Parlament Europeu, ni Teresa Riera, europarlamentària mallorquina del PSOE, no volgueren fer-s'hi presents i no se'n pogué obtenir cap casta de resposta.

NOTA:

  • TV Mallorca enregistrà íntegrament aquesta trobada, que es perllongà durant més de 2 hores seguides i que fou moderada pel periodista Rafel M. Creus.
  • Agustí Baró, de l'entitat “Bandejats”, també en féu una gravació i treballà el muntatge que queda recollit a la web del Fòrum Social de Mallorca.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb