nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Rosa Estaràs (PP) i Teresa Riera (PSOE) giren l'esquena als moviments socials, a Mallorca

nurukundo2005 | 22 Maig, 2009 22:29 | facebook.com google.com

Com es pot veure en aquesta filmació -realitzada al taller de l'entitat “Bandejats”-, no hi són presents cap de les dues eurocandidates.

L'acte va ser organitzat a la Sala de Premsa del Consell de Mallorca el proppassat dia 14 de maig, abans que començàs la campanya electoral...

L'Assemblea de Moviments Socials que impulsa el Fòrum Social de Mallorca hi havia convidat totes les candidatures mallorquines que aspiren fer-se presents al Parlament Europeu, perquè donassin resposta a una sèrie de preguntes que se'ls volia formular en relació amb la reivindicació i defensa dels serveis públics a la Unió Europea.

Tant perquè informassin d'allò que hi han fet durant aquests darrers cinc anys passats, com perquè hi diguessin què hi pensen fer durant els propers cinc anys que vénen.

En vistes que no hi acudiren, se'ls ha fet arribat un escrit, acompanyat de les preguntes escrites, per si tenen a bé donar-hi resposta escrita.

Vet ací el text de la carta adreçada a la Sra. Rosa Estaràs Ferragut (PP) i a la Sra. Teresa Riera Madurell (PSOE):

“Sra. Candidata al Parlament Europeu:

L'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca, a la darrera reunió mantenguda a Palma, acordà, entre d'altres assumptes, adreçar-vos aquest escrit de protesta, per no haver volgut acudir a l'acte organitzat a la Sala de Premsa del Consell de Mallorca, el proppassat dia 12 de maig, al qual vos havíem convidat.

Tot i haver-se'n fet pública la vostra assistència, com a resultat de les gestions efectuades amb els vostres serveis tècnics, no poguérem comptar amb cap intervenció vostra.

L'assemblea considera que aquesta actitud vostra reflecteix una manca de respecte cap a entitats com la nostra que, en aquest cas, no cercàvem cap altra cosa que saber allò que ha fet el vostre Grup Parlamentari aquests darrers cinc anys al Parlament Europeu, i allò que hi pensa fer durant els cinc anys que vénen.

Creim que tenim tot el dret del món a reclamar-vos-ho. I que vós teniu el deure democràtic de complir, a l'hora que vos presentau com a candidata a eurodiputada.

Lamentam que no hàgiu volgut donar resposta a una sèrie de preguntes que vos volíem formular, en relació amb els serveis públics a la Unió Europea. Sobretot, perquè veim amb disgust que el vostre Grup Parlamentari acostuma a votar favorablement unes directives europees, davant les quals nosaltres ens declaram obertament en contra, des l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca.

Per si teniu a bé fer-nos arribar la vostra resposta escrita, vos adjuntam les preguntes que més intensament ens plantejam enguany, en relació amb serveis públics tan significatius com l'Educació, els Mitjans de comunicació, la Sanitat, els Serveis socials o el Transport. Els consideram uns drets adquirits per la ciutadania europea del segle XX, que no poden ser malmenats a l'Europa del segle XXI.

PREGUNTES_CANDIDATURES_EUROPARLAMENT1.pdf

A l'espera de les vostres respostes oportunes, desitjam veure'n satisfetes les demandes que vos feim.

Comissió de Comunicació i Publicitat (CCiP)
Assemblea de Moviments Socials de Mallorca

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb