nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Fernado Lugo, pare d'un infant

nurukundo2005 | 15 Abril, 2009 00:28 | facebook.com google.com

Vuit mesos després d'haver estat investit president de la República del Paraguai, Fernando Lugo, en un missatge tramès a la nació en haver passat la Setmana Santa, reconeix públicament haver mantengut relacions amb la jove paraguaiana, Viviana Carrillo, amb la qual ha tengut un infant que va nàixer fa uns dos anys.
N'assumeix totes les responsabilitats.

La notícia provoca una gran sorpresa, i s'escampa ràpidament als mitjans de comunicació, tant en l'àmbit nacional com l'internacional.

Les reaccions no es fan esperar. I s'hi manifesten tot d'una, tant per part de les forces polítiques que li donen suport, com per part dels membres de l'oposició. Igualment la jerarquia eclesiàstica, i representants d'organitzacions i entitats diverses hi diuen la seva.

Al moment de redactar aquestes línies, això no obstant, a la web de la Presidència de la República del Paraguai no n'apareix cap referència explícita.

L'assessor d'Assumptes Internacionals informa que el cap de l'Estat paraguaià es disposa a viatjar a la ciutat veneçolana de Cumaná, on ha de prendre part com a observador a la V Cimera Extraordinària de l'Alternativa Bolivariana per als Pobles d'Amèrica -ALBA- els dies 16 i 17 d'abril.
I que llavors continuarà cap a la ciutat de Puerto España, capital de Trinidad y Tobago, on Fernando Lugo ha de prendre part en la V Cimera de Caps d'Estat i de Govern de les Amèriques que finalitza diumenge dia 19 d'abril.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb