nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Cap al Tercer Fòrum Social de Mallorca (3)

nurukundo2005 | 14 Febrer, 2009 00:41 | facebook.com google.com

Ja són vint-i-dues (i se n'hi poden anar afegint moltes més) les entitats i organitzacions socials mallorquines que s'ajunten per celebrar el mes de març vinent el Tercer Fòrum Social de Mallorca.

Va ser el mes de maig de 2005 que se'n celebrà el Segon FSMa...

Amb un programa d'activitats ben atapeït de xerrades summament interessants, de taules rodones específiques, tallers variats, espais lúdics diversos, paradetes informatives ben nodrides, firetes d'entitats participatives, músiques d'arreu del Planeta, jocs, audiovisuals, tant per a persones adultes com per a infants... se'n prepara aquesta tercera edició.

D'acord amb la Carta de Principis del Fòrum Social Mundial -FSM- la vuitena edició del qual s'acaba de realitzar a la ciutat brasilera de Belém do Pará, aquest bon grapat d'entitats organitzadores del Tercer Fòrum Social de Mallorca -FSMa- volen crear-hi un espai obert de reunió i de trobada:

Que sigui plural.
Que sigui divers.
No governamental i no partidista.
Que, de manera descentralitzada, estimuli el debat, la reflexió, la formulació de propostes concretes, l'intercanvi d'experiències i la relació entre organitzacions i moviments socials que fan accions concretes, orientades a construir un altre món, més solidari, més democràtic i més just, tant a l'àmbit local com al global.

Mantenen conviccions fermes, enfront del model social, polític i econòmic neoliberal que el sistema capitalista s'afanya a implantar arreu del Planeta.

Per a totes aquestes entitats i organitzacions socials:

Un altre món és possible! Una altra Mallorca també!
Cal lluitar contra la privatització dels serveis públics!
Contra la privatització dels serveis socials!
Pels serveis públics i socials, prestats com a drets de la ciutadania democràtica!
Per l'educació pública!
Per la sanitat pública!
Pel transport públic!
Pels serveis socials públics!

Els dies 12, 13, 14 i 15 de març de 2009, se celebra a Palma el Tercer Fòrum Social de Mallorca (seu de l'ONCE, carrer de Manacor, 8), obert a tota persona o entitat que s'hi vulgui acostar lliurement, amb ganes de compartir-hi plantejaments d'aquestes característiques.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb