nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

“Un mes de drets humans”, a Mallorca

nurukundo2005 | 07 Novembre, 2008 17:16 | facebook.com google.com

L'associació Drets Humans de Mallorca, que treballa aferrissadament en la defensa i la promoció dels drets humans a l'illa de Mallorca des de l'any 1974 ençà, enguany vol commemorar intensament el 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, proclamada solemnement per Nacions Unides dia 10 de desembre de 1948.

A l'extens programa que l'entitat ha elaborat amb molta cura i parant-hi molt d'esment, s'hi poden afegir moltíssimes altres iniciatives sorgides des d'àmbits diversos.

És és el cas de la Mostra que munta a la plaça d'Espanya, alhora que al passeig de la Rambla, de Palma, el Col·legi d'Advocats de les Illes Balears, en col·laboració amb el Consell General de l'Advocacia, la primera setmana de novembre de 2008.

Amb aquesta Caravana dels Drets Humans, a Mallorca, el Col·legi d'Advocats de les Illes Balears mira d'acostar-se a la ciutadania, procurant impulsar-hi actituds més solidàries envers la gent que en pateix més cruament les violacions i els maltractaments.

Se sap i es coneix que entitats tan diverses com la Plataforma Gent de Marratxí, o l'Obra Cultural Balear... per citar-ne només algunes, fan comptes de dur a la pràctica d'altres iniciatives que s'encaminen cap a aquesta mateixa finalitat.

Miram de fer-ne un seguiment, al llarg d'aquestes setmanes, de manera que puguin quedar reflectides al màxim en aquest mateix blog.

Enllaços interessants sobre aquest mateix assumpte:

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb