nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

MallorcaMón, un festival de música singular

nurukundo2005 | 26 Juliol, 2005 11:06 | facebook.com google.com

El cantant senegalès Youssou N’Dour, passada la mitjanit de dilluns 25 de juliol, conclou el concert organitzat a la Plaça de Toros de Palma, MallorcaMón, després de les actuacions del grup musical principatí Els Pets, el grup mallorquí Al Mayurqa, els Caparrots d’Estiu, els Caparrots de Mallorca per la Llengua, els Grallers de sa Factoria de So, dimonis i xeremiers...

Milers de persones es fan presents a la Plaça de Toros de Palma, en un acte reivindicatiu de l’ús de la llengua catalana arreu dels Països Catalans.

La iniciativa, que és promoguda per l’Obra Cultural Balear, i Joves de Mallorca per la Llengua, rep el suport de nombroses entitats, associacions i organitzacions d’índole tan diversa com Amnistia Internacional, l'organització sindical CGT-Balears, la plataforma ciutadana Parc de les Vies, la plataforma humanitària Pobresa Zero, l'organització juvenil JEN-PSM, etc.

L’assistència tan nombrosa de ciutadanes i ciutadans senegalesos, en un acte multitudinari d’aquestes característiques, en fa veure la importància.
També la necessitat de posar a l’abast de la gent que arriba a Mallorca, les eines que necessiten per aprendre la llengua catalana, pròpia de l’illa, i per afavorir-ne l’ús.

L’estímul que hi produeix el fet de veure que no pocs senegalesos i senegaleses empren el català com a llengua de comunicació normal, fa besllumar un futur millor per a la nostra llengua i, de rebot, per al nostre país: Mallorca, les Illes Balears i Pitiüses, el conjunt dels Països Catalans.

Comentaris

youssoundour

moussa | 01/11/2005, 16:28

salutmacopenejemapell moussawatteje conten de ma vie jetepanss tout la jour doncjai teime tre bien je habit a pikine et mon demisil et de 5363964
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb