nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Entitats del III Fòrum Social de Mallorca (4): CGT-Balears

nurukundo2005 | 28 Gener, 2008 12:34 | facebook.com google.com

Què és CGT-Balears?

Una organització sindical que defensa els interessos de la classe treballadora mitjançant campanyes de conscienciació, organitzant cursos de formació, promovent la igualtat de gènere, defensant els drets d'immigrants, reclamant el compliment de la legislació social i laboral, difonent l'opinió que emana dels òrgans sindicals, fent-se present als mitjans de comunicació, editant la revista Papers, etc.

A més de ser una de les entitats organitzadores dels diversos Fòrums Socials realitzats a Mallorca, com és ara el II FSMa realitzat al Polígon de Llevant de Palma l'any 2005, el III FSMa realitzat amb motiu del Dia de Mobilització i Acció Social el gener de 2008 a la plaça d'Espanya de Ciutat, també desplega un treball ingent en molts d'altres àmbits.

Gran part del sindicat és present en entitats bancàries com BBVA, es Crèdit, BSCH, Sabadell-Atlàntic, Deutsche Bank, Banesto, Caja Madrid, CAM, etc.

Una altra bona part es mostra ben activa dins l'àmbit dels transports i les comunicacions, amb seccions sindicals a Acciona AS-PMI, Correus, Ibèria, Iscomar, Sector Aeri, Spanair, Telefonica, etc.

El Sindicat d'Oficis Varis aglutina personal que treballa a Ambulàncies Urgent de Mallorca, Calvià 2000, Creu Roja, GESA-ENDESA, Jovent, Kalise Menorquina, Son Tugores, etc.

Què fa CGT-Balears?

Des de fa mesos, i de forma molt intensa, promou i encapçala la lluita sindical en àmbits com Salom-IB3, Remocalnosa, etc. oposant-se fermament a les actuacions empresarials que perjudiquen treballadores i treballdors.

Membre molt actiu dins la Plataforma per la Democràcia i la Globalització Social, treballa per una aliança dels pobles i les classes oprimides de tot el Planeta, per un altre món possible i necessari.

Participa molt activament en la defensa i protecció de l'entorn del monestir de La Real, promovent accions encaminades a denunciar actuacions governamentals criticables des de molts punts de vista. Se suma al reclam d'una rectificació immediata en la decisió de construir un macrohospital en un dels indrets manco adequats.

Com contactar amb CGT-Balears?

Son Rapinya
Àngel Guimerà
S'Arenal de Llucmajor
Ciutadella de Menorca

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb