nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Rectificar és de savis. Només l'estúpid s'encaparrota a romandre dins l'error

nurukundo2005 | 10 Novembre, 2007 18:33 | facebook.com google.com

En aquestes alçades del segle XXI, ”Salvem la ... Real” esdevé qualque cosa més que un crit de defensa a favor d'un lloc concret de l'illa de Mallorca.

També vol dir que cal salvar la dignitat real, la democràcia real, l'autonomia real, la independència real, l'honestedat real, la congruència real, la paraula donada real, la credibilitat política real... I tantes d'altres connotacions “reals” que poden arribar a quedar totalment malmeses i esbucades per a sempre més, de forma irreversible, si no s'arriba a tenir la capacitat de rectificar a temps i d'hora.


Cartell de la convocatòria de la manifestació, on despunta qui porta maletins en lloc de vots...

En un titular força significatiu (Diari de Balears, 9-9-07), s'informa que “Els contraris a Son Espases demanen al govern que “rectifiqui” la decisió” de construir a la finca de Son Espases el mateix macrohospital projectat per l'anterior Govern del PP.

Semblen carregats de sentit comú!

S'hi diu també que les entitats han convocat una manifestació el dissabte 24 de novembre.

Pel que es veu i es diu no són poques les entitats que, de bon començament, s'han apressat a adherir-se a la mobilització esmentada:

Ben segur que poden arribar a ser moltíssimes més, no solament de la Ciutat de Palma, sinó també de la resta de l'illa de Mallorca.

Així i tot, ja és una petita mostra del gran suport que es mereix tota aquesta gent que no ha parat de treballar i lluitar, durant aquests darrers temps, en la defensa d'un territori que mai per mai no ens hauríem de permetre que arribàs a ser ser malmès de cap de les maneres.

Aina Calafat n'és una, d'aquestes grans persones que, un cop descoberta la transcendència i implicació de tantíssims d'elements en un redol tan esquifit de l'illa, s'aboca plenament a fer-ne veure l'equivocació que comporta continuar mantenint l'indret de Son Espases com el lloc més adient per a la construcció d'un macrohospital a Palma.

No té pèls ni rues a la llengua, ni li tremolen les cames a l'hora de denunciar els interessos crematístics que s'hi amaguen, rere un projecte gegantí d'aquestes característiques, esmentant noms i llinatges d'empreses i particulars que s'han afuat damunt la presa, per aprofitar-se dels beneficis suculents que calculen que en poden arribar a extraure.

No es cansa d'estudiar, analitzar, informar-se detalladament i informar la resta de la ciutadania sobre aquelles descobertes que va fent a mida que s'hi endinsa més i més.

”Hem de donar una lliçó -diu aquesta valenta dona- que el poble mallorquí no es queda mut. Té un cor, i aquest se sent ferit . Aleshores l'única manera de mostrar la nostra decepció és sortir al carrer. Vos deman a tots, i encara més als que viviu en els pobles, que vos centreu i ajunteu les forces per coordinar la vostra gent, com per exemple quedar a un lloc i baixar junts. Mirar horaris d'autobús o tren (segons d'on vengueu). No sé com agrair-vos el vostre suport , l'únic, és seguir fent feina i lluitar . No hem de defallir, tenim moltes coses que haver de fer. Una abraçada a tots.”

Així de senzillament i clara!

D'altres fotos relacionades amb la protecció de La Real

* D'altres enllaços: Restes i pluges

Comentaris

Re: Rectificar és de savis. Només l'estúpid s'encaparrota a romandre dins l'error

CIL | 13/01/2008, 18:04

Coherència, que t'esveres
en llegir aquestes planes!
Tenc els cinc sentits de pedra
on lleneguen tes paraules!
Cal que trobis l'adrecera
perquè puguis veure clara
la postura que és ben meva.
Però tu no tens l'alçada
d'arribar-hi i fer-ne llesques
sense perdre l'alenada.
Cecili Buele i Ramis
Mallorca, gener 2008

SON ESPASES, DEMOCRÀCIA I LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ

Pep | 22/11/2007, 13:40

Veig que la Mani de dia 24 està posant nerviós a més d'un. I no només als qui reaccionen empipats contra el que no deixa de ser un sa exercici de llibertat d'expressió, sinó a tots aquells que, a alguns pobles de Mallorca i barris de Palma, es dediquen a despenjar els cartells de la convocatòria. Sembla que aquesta convocatòria de dia 24 està posant a tothom en el seu lloc. Per cert, la Plataforma Salvem la Real és una de les entitats convocants de la Mani. Consultau la seva pàg. web.

i els teus?

coherència! | 10/11/2007, 23:57

i els teus, cil, no surten del govern? tu no sortiràs d'esquerra? valenta coherència!

ho sap el teu amic lopecito crespí?

i que en diuen en pixie i dixie (juárez i suárez??)

pregunta

pregunta | 10/11/2007, 23:55

I la Plataforma Salvem la Real i el GOB o els sindicats majoritàris per què serà que no convoquen?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb