nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Concentració al Consolat de la Mar, en defensa de la Real

nurukundo2005 | 11 Setembre, 2007 21:27 | facebook.com google.com

El mateix dia que se celebra la Diada Nacional de Catalunya -a punt d'encetar-se la Diada de Mallorca 2007- des de la Plataforma Salvem la Real es comunica que divendres 14 de setembre, hi ha una concentració cívica davant el Consolat de la Mar a les 19h.

"Es convoca aquest acte per recordar als nous governants que seguim lluitant. El nostre objectiu és clar: evitar la destrucció de Son Espases i el conjunt històric de La Real.

A través dels mitjans de comunicació es deixa entreveure que el nou govern no té massa clar què fer, fins el punt que es plantegen seguir amb la construcció del nou hospital de referència a Son Espases.

Demanem als governants que facin un acte de responsabilitat i defensin ara, allò que defensaven quan estaven a l’oposició, i que siguin coherents i respectin la decisió dels seus votants. Ara, és l’hora de demostrar que no tots els polítics són iguals, i que les promeses electorals són alguna cosa més que simples paraules.

Convidam a tothom a participar d’aquest acte per fer sentir la nostra veu i demanar "valentia i responsabilitat" a un govern per tal que comenci amb bon peu!

Vos hi esperam a tots!!!!"

D'altres referències a La Real:

Plataforma Salvem La Real

* D'altres enllaços: Restes i pluges

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb