nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Aliança de civilitzacions o caça i captura de persones indefenses

nurukundo2005 | 27 Desembre, 2006 17:12 | facebook.com google.com

Mentre Europa -i el conjunt del món “cristià”- celebra a bombo i platerets les festes de Nadal, a les mateixes portes d'Europa, a l'altra banda de la frontera -on perviu el món “islàmic”- s'estan incrementant les actuacions violentes exercides per les autoritats locals contra persones que desitgen arribar-hi...

Diverses Organitzacions No Governamentals, integrades dins el Fòrum Social Mediterrani – FSMed, fan públic que, en compliment d'acords adoptats per la Unió Europea, la matinada del 23 de desembre de 2006, entre 200 i 400 persones han estat detengudes a diverses barriades de la ciutat de Rabat, al Marroc.
Un cop introduïdes a l'interior de vehicles, han estat deportades a la frontera algeriana.

La nit de Nadal de 2006 s'han produït noves detencions a la ciutat de Nador, a l'est del Marroc, on han quedat detengudes nombroses dones i infants, així com també altra gent que havia sol·licitat asil, i que havia estat admesa com a refugiada per l'Alt Comissariat de Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR).

S'hi estan produint detencions i expulsions a gran escala, en nom de la protecció de les fronteres d'Europa, en un país on els drets dels immigrants i de persones que necessiten protecció internacional constantment es veuen trepitjats.

Es tracta de persones que han quedat enganxades dins la trampa que els ha parat la política migratòria de la Unió Europea.
Han quedat totalment abandonades a la seva sort en condicions inhumanes, esdevenint les víctimes més directes d'aquesta lògica europea, mancada de responsabilitat i de respecte cap a persones indefenses.

No sembla que sia aquest el millor camí per arribar a a establir de bon de veres una autèntica Aliança de civilitzacions damunt d'aquest Planeta; més tost sembla el contrari.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb