nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Drets Humans de Mallorca commemora la Declaració Universal

nurukundo2005 | 07 Desembre, 2006 19:17 | facebook.com google.com

Dia 10 de desembre, com cada any des que va ser fundat el grup, Drets Humans de Mallorca organitza a Palma la tradicional celebració commemorativa de la Declaració Universal dels Drets Humans.

La mort de qui fou fundador i ànima del grup, el capellà Pep Toni Fuster, ocorreguda el mes de novembre de l'any passat, lluny d'aturar i frenar la marxa d'aquesta entitat mallorquina que s'afanya a defensar i promoure els drets humans, l'anima i encoratja a seguir cap endavant, constituint un bon grapat de dones i homes que, voluntàriament i sense cap casta de recompensa, no afluixen en aquesta labor tan necessària.

Conjuntament amb Amnistia Internacional, també enguany s'encarrega de promoure l'acte que es fa a les 20:00 hores a la plaça Major de Ciutat, amb l'encesa d'espelmes i l'al·locució pertinent.

Seguidament, a les 20:30 hores, a l'església de Sant Felip Neri es realitza el Concert commemoratiu, que enguany corre a càrrec de Miranda Jazz Quartet i de Big Band de l'escola de música DosPuntDos,

L'entrada és lliure, per a tothom que hi vulgui assistir.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb