nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Una iniciativa mallorquina singular: l'Orquestra Simfònica de Joves Intèrprets dels Països Catalans

nurukundo2005 | 05 Agost, 2006 19:12 | facebook.com google.com

Qui vulgui seguir-ho de prop, en una web que s'actualitza constantment, pot obtenir informació acurada sobre preparatius, qüestions d'organització, condicions d'estada, etc. que tenen a veure amb l'Encontre 2006 'Enric Morera i Viura'" que es fa a Prada de Conflent, del 15 al 26 d'agost de 2006.

A una cinquantena de quilòmetres de Perpinyà i de Puigcerdà, l'Encontre'06 es duu a terme els mateixos dies de la celebració de la Universitat Catalana d'Estiu, ocupant l'edifici que constitueix la nova seu per a la UCE i Fòrum Musicae.

L'organització d'aquest Encontre'06 que serveix perquè l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans pugui assajar i fer el concert de cloenda dels cursos de l'UCE d'aquest estiu, facilita els trasllats en grup, des de cada territori.
Per això, hi ha autocars, vaixells i avions que fan els trajectes Barcelona-Prada-Barcelona, València-Castelló-Prada-Castelló-València, Illes Balears-Prada-Illes Balears, Alguer-Prada-Alguer, Franja d'Aragó i Andorra.

El Concert a càrrec de l'Orquestra de Joves Intèprets dels Països Catalans, dirigida pel mestre Salvador Brotons, es realitza com Acte de cloenda de la Universitat Catalana d'Estiu, a l'Abadia de Sant Miquel de Cuixà, Prada, a les 20:30 hores de dijous, 24 d'agost de 2006.

Presenta l'actuació Joan Vives, de l'emissora Catalunya Ràdio, que s'ocupa també de l'enregistrament.

La coordinació d'aquesta iniciativa tan singular recau plenament sobre les espatlles de la mallorquina Magdalena González i Crespí, la professora de música que llança i realitza aquest projecte l'any 2004.


Magda González, en conferència a Palma
(Foto: Picalsud)

La seva tenaç persistència aconsegueix que una norantena de joves i al·lotes, d'arreu dels territoris que parlen català, constitueixin l'Orquestra Simfònica de Joves Intèrprets dels Països Catalans

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb