nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Bases per un estatut d’autonomia de les Illes Balears (I). La proposta d’Esquerra

nurukundo2005 | 20 Juny, 2006 16:16 | facebook.com google.com

Una publicació recent de la Fundació Josep Irla, fa veure que la gent d’Esquerra Republicana de Catalunya participa activament en el debat sobre les reformes d’estatuts.
Introdueix una proposta que posa les bases perquè les Illes Balears se situïn en condicions d’arribar, dins el context dels Països Catalans, a la independència nacional.


Coberta del llibret editat per Esquerra-Illes Balears i Pitiüses
(Foto: Picalsud)

Aquesta aportació al debat és la publicació d’unes Bases per un Estatut a què difícilment es pot oposar ningú de les Illes Balears.
No hi ha cap article proposat, -diu el president d’Esquerra-Illes Balears i Pitiüses, el manacorí Joan Lladó-, no hi ha cap article proposat que no beneficiï la gent d’aquí.

Són unes fites d’autogovern que, sense interferències externes, serien fàcilment assolibles, però que resulten males d’aconseguir; perquè l’experiència, ja sigui recent o històrica, demostra que per molt que aquí ens posem d’acord, a Madrid tenen les tisores i el sentit d’Estat a punt, per anar en contra nostra.

Això no ens fa defallir, diu Joan Lladó.
Ans al contrari, ens referma en la convicció que anam pel bon camí, defensant allò que és útil per a la majoria de ciutadanes i ciutadans de les Illes Balears i Pitiüses.

Hom desitja que aviat, ben igual que altres propostes d’Esquerra que al seu moment semblaven agosarades i avui són assumides de manera general, allò que surt publicat en aquest llibret sigui assumit per la resta de forces polítiques i socials de les Illes Balears i Pitiüses.

Mallorca, 2 de maig de 2006.

Joan Lladó,
president d’Esquerra-Illes Balears i Pitiüses

Comentaris

quina rapidesa

Càndida | 20/06/2006, 19:00

Hi ha gent que fa més via que el tren-metro de Mallorca! En 10' minuts és capaç de fer allò que un altre torbaria dies o mesos. Carall informàtic!

Document

Bases per un Estatut d'autonomia de les Illes Balears | 20/06/2006, 16:27

El llibret és aquest?
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb