nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Setena Trobada de Músics per la Llengua, a Manacor

nurukundo2005 | 18 Juny, 2006 19:16 | facebook.com google.com

Amb el lema Encara Som – Encara Hi Cantam, l'Associació cultural Músics per la Llengua organitza enguany a Manacor, a la plaça des Mercat, la VII Trobada de Músics per la Llengua 2006, els dies 16 i 17 de juny.
Hi participen nombrosos grups musicals d'arreu de Mallorca, i també de les illes de Menorca, Eivissa i Formentera, i del Païs Valencià.


Toni Nicolau, president de l'Associació Músics per la Llengua,
l'associació cultural organitzadora de la VII Trobada
(Foto: Picalsud)

Es tracta d'una activitat anual que organitza aquesta associació cultural que neix l'any 2000 amb la intenció de defensar i promoure la música i els músics illencs que trien la llengua catalana com a vehicle d'expressió lingüística.

Músics per la Llengua pretén impulsar i difondre, de la major i millor manera possible, la creació sonora en català.
Té entre els seus objectius, fer de pont entre el músic que composa en català i el món musical en sí, per intentar contribuir en la normalització a tots els àmbits d'un aspecte tan important dins la cultura com és la música.


Paradetes instal·lades a la VII Trobada de Músics per la Llengua
(Foto: Picalsud)

Una trobada de Músics per la Llengua com aquesta es fa cada any, amb la participació de músics que tenen en comú el fet que intenten tirar endavant els seus projectes musicals cantant en català.
Els grups ofereixen una petita mostra del seu treball creatiu actual i propicien així un coneixement més directe dels músics illencs.
Es tracta d'un macro-concert reivindicatiu, obert al públic, que pretén ajudar en la normalització lingüística del català a l'àmbit musical.
S'hi inscriuen tots els grups que hi volen participar, sense cobrar ni pagar res a canvi. Tothom accepta les mateixes característiques tècniques de so i llum: no hi ha diferències de classes entre els músics participants.

D'aquesta manera, el públic en general té l'oportunitat de veure junts en un escenari, tant grups molt coneguts com altres de novells que estan començant.


Full informatiu de la VII Trobada
de Músics per la Llengua, a Manacor

(Foto: Picalsud)

Vet ací la llista dels grups inscrits:

Del País Valencià:
Verdcel

De Formentera:
Endèmics

D'Eivssa:
Potalait

De Menorca:
Es Jardí de Morbònia – s'Ensamble

De Mallorca
Al-Mayurqa – Amb una mica de sort – Anegats – Antònia Font – Com tu – Cucorba – Daksa – Damià Timoner – Els ases – Esclafits i castanyetes – Es reboster – Família López – Fetn peu – For in the flies – Fora des sembrat – Gr”llers de sa factoria – Herbes dolces – Joan Bibiloni – Joan Toni Skarabat – Kard's piken – Katau – Ke reggae ska - Kinkonhort – Lluís Gili – Manafoc – Marfan – Mariejats – Marta Elka – Molta llum – Musnok – No diguis dois – Oprimits – S'Arrual jazz mort – Sal de cocó – Sinto Serra – Sparadrap – Syphosis – Tacàritx - Tina Servera – Tipi tipi top – Toni Morlà – Torrat i bullit – Tutu-pà – Ugly bitchers – Xeremics.

D'altres fotos de la VII Trobada

Comentaris

contactar

Jacme Gallart | 04/12/2007, 10:41

Hola voldria saber com puc connectar amb el grup Kinkonhort per saber si en cara fan bolos i poder-los portar un dia a vic.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb