nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Jubilats per Mallorca, amb la regidora presidenta d'EMAYA, sobre pujada de tarifes 2017

nurukundo2005 | 16 Novembre, 2016 17:43

REUNIÓ DE JUBILATS PER MALLORCA I DE L'ASSEMBLEA SOBIRANISTA DE MALLORCA AMB LA REGIDORA DE L'AJUNTAMENT DE PALMA I PRESIDENTA D'EMAYA PER RECAPTAR INFORMACIÓ DIRECTA SOBRE L'ANUNCIADA PUJADA DE TARIFES DE L'AIGUA A CIUTAT

- Dimarts, 15 de novembre, a les 19:30 h ens hem fet presents al despatx de la regidora presidenta d'EMAYA Neus Truyol: na Joana Maria March i en Miquel Àngel Mayol, en representació de l'ASM, i jo mateix, en Cil Buele, en representació de Jubilats per Mallorca, per obtenir més informació relacionada amb l'anunciada pujada de tarifes de l'aigua al municipi de Palma. 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb