nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

La caminada de JUBILATS PER MALLORCA arriba a Palma

nurukundo2005 | 30 Setembre, 2012 16:48 | facebook.com google.com

Dilluns, 1 d'octubre, JUBILATS PER MALLORCA, que fan marxa a peu seguint els CAMINS CONTRA MENTIDES que reprengueren a Manacor el proppassat dia 21 de setembre, arriben al terme municipal de Palma, entrant per Sant Jordi.

CAMINS CONTRA MENTIDES
SEGONA CAMINADA

 (Segueix)

Alguns vídeos de JUBILATS PER MALLORCA, fent CAMINS CONTRA MENTIDES

nurukundo2005 | 28 Setembre, 2012 14:59 | facebook.com google.com

Una sèrie de vídeos breus, que he enregistrat durant les dues marxes a peu que han fet JUBILATS PER MALLORCA, seguint CAMINS CONTRA MENTIDES arreu de l'illa, en fan veure alguns dels aspectes més rellevants, i alguns dels pobles i ciutats per on han passat. (Segueix)

Sopar de suport a JUBILATS PER MALLORCA, a Can Blau: imatges en vídeo

nurukundo2005 | 16 Setembre, 2012 22:31 | facebook.com google.com

Superant la xifra mítica de la cinquantena de persones assistents, el sopar de suport a JUBILATS PER MALLORCA, al restaurant de Can Blau, a la barriada palmesana de la Soledat, ha quedat enregistrat en imatges.

A banda del menú, exquisit i saborós, que s'hi va poder tastar, també s'aconseguí, entre tots els assistents, fer-ne una vetlada agradosa i entusiasta.

 (Segueix)

Sopar de suport a JUBILATS PER MALLORCA, a Can Blau, divendres 14

nurukundo2005 | 07 Setembre, 2012 10:30 | facebook.com google.com

Abans de tornar a reprendre CAMINS CONTRA MENTIDES (Manacor, 21-09-2012), s'ha programat un senzill i exquisit SOPAR DE SUPORT a JUBILATS PER MALLORCA, alhora que de companyonia.
Roman obert a tothom que en tengui ganes.

Es fa divendres, dia 14 de setembre, a les 20:45 h al restaurant CAN BLAU (situat al carrer de Manacor, 167, de Ciutat).

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb