nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un paÝs que sura enmig d'una Mar MediterrÓnia que uneix dues voreres continentals. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Dia mundial d'alzhŔimer 2011: a mitjans de comunicaciˇ (10)

nurukundo2005 | 22 Setembre, 2011 09:30 | facebook.com google.com


La malaltia dĺAlzheimer Ús complexa. Afecta diferents sistemes del cos i encara no sĺhi ha trobat una soluciˇ definitiva. Afecta parts del cervell que controlen el pensament, la mem˛ria i el llenguatge. L'alzhŔimer Ús a prop, molt mÚs a prop del que pensam!

Pertot arreu sorgeixen associacions i entitats que miren d'ajuntar esforšos per combatre-la.

Les associacions de persones afectades i de familiars de persones amb AlzhŔimer i altres demŔncies tenen un gran paper en aquesta lluita per seguir avanšant vers una millor qualitat de vida de la persona malalta i de la seva famÝlia cuidadora.

 (Segueix)

Dia mundial d'alzhŔimer 2011: repartiment de cartes a socis d'AFAM (7)

nurukundo2005 | 13 Setembre, 2011 21:20 | facebook.com google.com

Amb motiu del Dia Mundial de l'AlzhŔimer, que se celebra el 24 de setembre arreu de l'Estat espanyol, els membres de la Junta Directiva de l'Associaciˇ de Familiars amb AlzhŔimer de Mallorca -AFAM- ens hem adrešat a socis i s˛cies de l'entitat, mitjanšant carta lliurada en mÓ (mirant d'estalviar despeses del correu...)

 (Segueix)

Dia mundial d'alzhŔimer 2011: joves cat˛lics i bisbe de Mallorca (6)

nurukundo2005 | 03 Setembre, 2011 19:14 | facebook.com google.com

Adrešant-se als joves mallorquins que han acudit a Madrid, a la Jornada Mundial de la Joventut, amb el papa Benet XVI, Miguel Ferrer Casanova fa p˙blica una Carta al Director del peri˛dic ┌ltima Hora, fent alĚlusiˇ explÝcita a l'Associaciˇ de Familiars amb AlzhŔimer de Mallorca (AFAM) i d'altres entitats socials mallorquines.

 (Segueix)

Dia mundial de l'alzhŔimer 2011: que ens toqui la grossa, a Palma (4)

nurukundo2005 | 02 Setembre, 2011 22:08 | facebook.com google.com

La Societat Estatal Loteries i Apostes de l'Estat dˇna suport a la CEAFA -Confederaciˇ Espanyola d'Associacions de Familiars de Persones amb AlzhŔimer i altres demŔncies-.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb