nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Indignació mallorquina: davant farsanteria indignant de l'Institut Ramon Llull (IRL) (1)

nurukundo2005 | 15 Juny, 2011 10:49 | facebook.com google.com

Quan vaig llegir per primera vegada la nota informativa que la Conselleria de Presidència del Govern de les Illes Balears feia pública a Palma el 10 de l'11 del 10, vaig pensar i creure de bon de veres que la iniciativa cultural a la qual feia referència havia estat depositada en molt bones mans, de les millors, les de l'Institut Ramon Llull, integrat pel Govern de les Illes Balears -Albert Moragues- i la Generalitat de Catalunya -Josep Bargalló-.

 (Segueix)

Reaccions primeres davant del comunicat oficial de l'IRL, sobre l'homenatge a Pau Casals

nurukundo2005 | 11 Juny, 2011 21:46 | facebook.com google.com

Després de set mesos d'incerteses, i quan només falten quatre mesos per al dia de l'aniversari de l'Himne per a Nacions Unides que el gran mestre i músic català, Pau Casals, va compondre per encàrrec del secretari general de l'ONU, U Thant, a la fi se n'arriba a tenir constància de la situació en què es troba aquest projecte cultural nascut a Mallorca l'any 2008, impulsat per l'entitat mallorquina Forum Musicae.

Gairebé al mateix moment en què, des de l'Institut Ramon Llull, a Barcelona, es fa públic un COMUNICAT relatiu al canvi de plans en la celebració de l'homenatge a Pau Casals, previst inicialment a la mateixa seu de Nacions Unides, a Nova York, se'n van fent públics també comentaris diversos:

 (Segueix)

Comunicat oficial a l'IRL: concert d'homenatge a Pau Casals... a Barcelona (en lloc de Nova York)

nurukundo2005 | 10 Juny, 2011 22:12 | facebook.com google.com

Fa pocs dies que els màxims responsables de l'Institut Ramon Llull feien unes declaracions públiques que no resultaven gens ni mica clarificadores, sobre l'acte d'homenatge a Pau Casals a la seu de l'ONU enguany.

Segons aquestes manifestacions públiques “als pressuposts de l'Institut Ramon Llull no hi ha cap partida específica per a aquest concert d'homenatge a Pau Casals a les Nacions Unides; i també, “si el suport institucional (de l'ONU), si aquesta benedicció institucional, amb compromís, de les Nacions Unides no es produeix, llavors haurem de dissenyar una commemoració d'una altra naturalesa, potser més local, més próxima...”.

 (Segueix)

Quan se sabrà res de concret, sobre commemoració 40è aniversari Himne de la Pau, de Pau Casals, a l'ONU?

nurukundo2005 | 03 Juny, 2011 21:42 | facebook.com google.com

Quan falten menys de cinc mesos perquè se celebri el 40è aniversari de l'Himne de la Pau que va compondre, interpretar i dirigir Pau Casals, a la mateixa seu de l'Organització de Nacions Unides, les institucions públiques compromeses a organitzar-ne l'esdeveniment -Govern de les Illes Balears i Govern de la Generalitat de Catalunya- encara no n'han fet pública cap casta de commemoració concreta.

 (Segueix)

I Jornades de Geriatria, sobre demència avançada i terminalitat (1)

nurukundo2005 | 01 Juny, 2011 22:49 | facebook.com google.com

Tot just estrenat el nou local que l'AFAM -Associació de Familiars d'Alzhèimer de Mallorca- acaba d'obrir a la barriada palmesana de la Soledat (carrer de Rector Petro, 27, veig anunciades unes jornades que poden resultar summament interessants.

Sobretot, i de forma més explícita, per a aquelles persones afectades més directament per la malaltia d'alzhèimer que pateix algun membre de la família.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb