nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Associació de Familiars de Malalts d'Alzhèimer (AFAM) estrena local, a Palma

nurukundo2005 | 25 Maig, 2011 22:37 | facebook.com google.com

Fa pocs dies que el president d'AFAM -Associació de Familiars de Malalts d'Alzhèimer de Mallorca-, Guillermo Ramón, informava els socis sobre el canvi de seu social de l'entitat, que actualment es troba al carrer de Fra Juníper Serra 6, a Son Armadams.

Treball manual elaborat al taller d'AFAM

 (Segueix)

Què s'ha fet d'aquelles flors... concert commemoratiu de l'Himne de Nacions Unides?

nurukundo2005 | 18 Maig, 2011 20:12 | facebook.com google.com

Davant d'esdeveniments recents, lamentables i malaurats, relacionats amb la commemoració de l'Himne de la Pau, de Pau Casals, a la seu de l'Organització de Nacions Unides, -quan només hi manquen cinc mesos, encara no hi ha res decidit ni definit-, s'ho paga fer-ne una relació cronològica, si més no a partir del que anomèn “divendres fatídic del 6 de maig de 2011”.

L'anomèn “divendres fatídic” perquè, al meu modest mode d'entendre, aquell dia s'hi fa palesa una involució considerable en relació amb declaracions, accions i/o omissions oficials sobre l'assumpte.

 (Segueix)

Davant processos electorals que engatussen!

nurukundo2005 | 15 Maig, 2011 19:52 | facebook.com google.com

Eleccions? Per fer-hi què, després?

Si és per continuar presentant iniciatives parlamentàries, tan inútils com estèrils, al Parlament de les Illes Balears! (1), al Parlament de Catalunya! (2), al Congrés dels Diputats! (3) i al Senat d'Espanya (4)... calen replantejaments seriosos, si més no pel que respecta a iniciatives culturals que tendeixen a l'enfortiment i consolidació dels Països Catalans...

 (Segueix)

Eleccions? Per presentar iniciatives parlamentàries, tan inútils com estèrils, a les Illes Balears (1)

nurukundo2005 | 14 Maig, 2011 10:53 | facebook.com google.com

Massa sovint diputades i diputats del nostre entorn més immediat, durant quatre anys seguits s'omplen la boca, i s'afanyen a dir als mitjans de comunicació o a representants d'entitats que els ho demanen, que, complint amb els seus deures i amb la seva tasca dins la Cambra, hi han presentat una iniciativa parlamentària...

Òbviament mai no acostumen a dir que, al final, això arriba a quedar en no res. I s'hi queda, malauradament i lamentable, en no res!

 (Segueix)

Declaracions sorprenents del senyor Vicenç Villatoro, sobre l'Himne de la Pau, de Pau Casals, a l'ONU

nurukundo2005 | 10 Maig, 2011 19:00 | facebook.com google.com

En aquesta entrevista que es fa pública a Vilaweb dilluns, 9 de maig de 2011, l'escriptor i periodista Vicenç Villatoro, el nou director de l'Institut Ramon Llull -Generalitat de Catalunya i Govern de les Illes Balears-, dóna resposta, entre d'altres, a dues preguntes relacionades amb l'Himne de la Pau de Pau Casals a l'ONU:

  1. En quin punt es troba el tema de la commemoració dels 40 anys de l'Himne de la Pau de Pau Casals a les Nacions Unides;
  2. El Govern d'Andorra, que té representació a l'ONU, a través de la Fundació Ramon Llull, és el motor de la iniciativa?
 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb