nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Més suports a la reestrena de l'Himne de la Pau, de Pau Casals, a la seu de l'ONU

nurukundo2005 | 16 Abril, 2011 10:52 | facebook.com google.com

Forum Musicae és l'entitat mallorquina que promou la reestrena de l’Himne de la Pau, de Nacions Unides, -compost, dirigit i interpretat pel mestre Pau Casals l'any 1971, sobre text del poeta americà W. H. Auden-, amb un concert a càrrec de l’Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans, el Cor Jove dels Països Catalans, el Cor de Noies i el Cor Jove de l’Orfeó Català, dirigits pel mestre Salvador Brotons, a la mateixa seu de l’ONU, el 24 d’octubre de 2011, amb la finalitat de commemorar-ne el 40è aniversari...

Presidida per Magda González i Crespí, aquesta entitat duu a terme una campanya de captació de suports, tan institucionals com individuals, que permetin fer realitat aquest somni.

 (Segueix)

Suport a la reestrena de l’HIMNE DE LA PAU de Pau CASALS

nurukundo2005 | 13 Abril, 2011 14:23 | facebook.com google.com

 (Segueix)

Jornades de Drets Humans de Mallorca, a favor del poble sahrauí

nurukundo2005 | 07 Abril, 2011 17:09 | facebook.com google.com

A finals del mes d'abril de 2011, l'associació Drets Humans de Mallorca organitza unes jornades de suport a la lluita del poble sahrauí, en l'exercici del seu dret a l'autodeterminació.

66093-drhuma2011ccc.pdf

S'ha elaborat tot un programa d'activitats que inclou la presència a Mallorca i les intervencions en actes diversos de:

  • Jatri Mohamed Abdelahi, president del Parlament Sahrauí
  • Abdeslam Omar, president d'AFAPREDESA
  • Botil Abdelhadi, testimoni
  • Fatimetou Said, testimoni

També s'hi han programat aparicions d'aquestes personalitats a mitjans de comunicació com TVMallorca, TVIB3,i entrevistes amb el president del Govern, Francesc Antich; la presidenta del Parlament, Aina Rado; la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol; el Grup Serra; etc.

Dijous, 28 d'abril a les 20:00 hores, participaran en una taula rodona al Club Última Hora, Teatre Municipal Catalina Valls, sobre "Drets Humans i el Sàhara", acompanyats de Bernat Vicens, president de Drets Humans de Mallorca; i Aina Rado, presidenta del Parlament de les Illes Balears.

Divendres, 29 d'abril, a més de mantenir contactes amb l'Associació Amics del Poble Sahrauí, es preveu que realitzin una altra rodona al Caixa Fòrum, a les 19.30, acompanyats de Ventura Vaquer, presidenta d'AAPSIB, Carme Barceló, d'Escola en Pau; Miquel Àngel Llauger i Bernat Vicens, president de Drets Humans de Mallorca.

Dissabte, 30 d'abril, a les 19:00 hores, una tercera taula rodona és prevista al Teatre Municipal d'Artà, a les 19:00 hores.

Són actes i activitats organitzades per l'associació Drets Humans de Mallorca, obertes a tota la gent interessada a seguir una mica més de prop la lluita que està duent a terme, amb tenacitat insòlita, aquest poble tan apropat de Mallorca com és ara el Poble Sahrauí.

drhuma2011ccc.pdf
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb