nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

El Cor Jove dels Països Catalans, a Mallorca (3)

nurukundo2005 | 03 Agost, 2010 08:56 | facebook.com google.com

Divendres, 13 d'agost, arriben a Mallorca una trentena de components del Cor Jove dels Països Catalans. Fan part de la iniciativa cultural que, dins l'àmbit de la música coral, es va crear a Palma, el 6 de juny de 2009.

El Cor Jove dels Països Catalans -com l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans, dues iniciatives singulars sorgides aquests darrers anys a Mallorca, de la mà de la professora de música, Magdalena González i Crespí,- ajunta joves i al·lotes d'arreu dels territoris on es parla català, amb la finalitat d'investigar, interpretar i difondre pertot arreu obres d'autors d'aquestes mateixes terres.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb