nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

El Cor Jove dels Països Catalans, a Mallorca (2)

nurukundo2005 | 30 Juliol, 2010 17:34 | facebook.com google.com

Diumenge, 22 d'agost de 2010, al migdia, surten de l'illa de Mallorca, en vaixell cap a Barcelona , en autocar des de Barcelona, fins a Prada de Conflent, els components del COR JOVE DELS PAÏSOS CATALANS

Dissabte, 21 d'agost de 2010, com a darrera actuació que figura al Programa de Festes de Sant Bernat, el COR JOVE DELS PAÏSOS CATALANS actua en concert per primera vegada, i ho fa al claustre del monestir de la Real de Palma, farcit de gent delitosa d'escoltar-lo.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb