nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

El Cor Jove dels Països Catalans, a Mallorca (2)

nurukundo2005 | 30 Juliol, 2010 17:34 | facebook.com google.com

Diumenge, 22 d'agost de 2010, al migdia, surten de l'illa de Mallorca, en vaixell cap a Barcelona , en autocar des de Barcelona, fins a Prada de Conflent, els components del COR JOVE DELS PAÏSOS CATALANS

Dissabte, 21 d'agost de 2010, com a darrera actuació que figura al Programa de Festes de Sant Bernat, el COR JOVE DELS PAÏSOS CATALANS actua en concert per primera vegada, i ho fa al claustre del monestir de la Real de Palma, farcit de gent delitosa d'escoltar-lo.

 (Segueix)

Vídeo de jornades anticapitalistes a Palma

nurukundo2005 | 28 Juliol, 2010 13:15 | facebook.com google.com

Gràcies a les noves tecnologies de la informació i la comunicació, podem comptar amb informacions tan enriquidores com la que ens ofereix aquesta producció audiovisual elaborar pel bon company de lluites socials i polítiques, Jaume Rosselló.

Si no fos per mitjans com aquest, molt poc s'arribaria a saber, per exemple, d'aquestes xerrades anticapitalistes realitzades enguany a Palma, en les quals vaig participar amb moltes ganes.

Juntament amb n'Arnau Matas, na Neus Roca o na Laura Camargo vàrem col·laborar en la iniciativa promoguda per estudiants anticapitalistes de la UIB, a can Alcover.

Enhorabona, Jaume. Coratge i endavant!

El Cor Jove dels Països Catalans, a Mallorca (1)

nurukundo2005 | 21 Juliol, 2010 09:14 | facebook.com google.com

El Cor Jove dels Països Catalans nasqué a Mallorca l'any passat, gràcies a l'empenta de la professora de música Magdalena González.

D'aleshores ençà, ha anat fent passes i s'ha anat conformant, sota la direcció del mestre Esteve Nabona.

Del 13 al 23 d'agost d'enguany, tots els membres que conformen el Cor Jove dels Països Catalans tenen previst de realitzar el seu primer encontre, abans d'executar-ne el primer concert.

Han triat Mallorca. Més concretament la Residència de Sant Guillem i Sant Antoni, a la Colònia de Sant Pere, Artà.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb