nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un paÝs que sura enmig d'una Mar MediterrÓnia que uneix dues voreres continentals. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Sopar intercultural d'ArtÓ Solidari

nurukundo2005 | 20 Juny, 2010 22:22 | facebook.com google.com

Vaig assistir, com cada any, al sopar intercultural que l'entitat ArtÓ Solidari organitza, amb la finalitat de recaptar fons que permetin de realitzar projectes de desenvolupament a pa´sos del Tercer Mˇn; i, amb la finalitat, tambÚ, d'intensificar els llašos de solidaritat de Mallorca amb la resta de pa´sos i regions que conformen el Planeta Terra.

La participaciˇ de gent del poble i de fora poble cada any va en augment. I les paradetes on s'ofereixen menjars i begudes tambÚ sˇn mÚs nombroses.

La destinaciˇ dels fons recaptats enguany va adrešada a └frica. Tres projectes singulars: Infants malalts de Noma, que tracta la Fundaciˇ Campaner; Gent que s'ho passa malament a la regiˇ africana dels Grans Llacs; Poble SahrauÝ que continua plantat enmig del desert de Tindouf des de fa quatre dŔcades!

N'he elaborat aquest petit vÝdeo per deixar-ne constÓncia grÓfica.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb