nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Sopar intercultural d'Artà Solidari

nurukundo2005 | 20 Juny, 2010 22:22 | facebook.com google.com

Vaig assistir, com cada any, al sopar intercultural que l'entitat Artà Solidari organitza, amb la finalitat de recaptar fons que permetin de realitzar projectes de desenvolupament a països del Tercer Món; i, amb la finalitat, també, d'intensificar els llaços de solidaritat de Mallorca amb la resta de països i regions que conformen el Planeta Terra.

La participació de gent del poble i de fora poble cada any va en augment. I les paradetes on s'ofereixen menjars i begudes també són més nombroses.

La destinació dels fons recaptats enguany va adreçada a Àfrica. Tres projectes singulars: Infants malalts de Noma, que tracta la Fundació Campaner; Gent que s'ho passa malament a la regió africana dels Grans Llacs; Poble Sahrauí que continua plantat enmig del desert de Tindouf des de fa quatre dècades!

N'he elaborat aquest petit vídeo per deixar-ne constància gràfica.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb