nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

L'OJIPC en concert al Palau de la Música Catalana

nurukundo2005 | 24 Abril, 2010 21:23 | facebook.com google.com

L'OJIPC 2010, assajant abans del concert al Palau de la Música from Cil Buele on Vimeo.

Si és ben cert que m'ha sabut greu no poder assistir enguany al Diumenge de l'Àngel, al Castell de Bellver -com acostum a fer cada any-, també és ben cert que faig comptes de guardar -com un tresor veritable- les dues entrades que ens han permès d'accedir a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana, a Barcelona. Gràcies a la invitació amable de la presidenta de l'associació mallorquina Fòrum Musicae, la professora del col·legi de Santa Mónica, a Palma, na Magadalena González i Crespí(Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb