nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Suport de Caixa Sabadell a l'entitat mallorquina Forum Musicae

nurukundo2005 | 05 Novembre, 2009 08:41 | facebook.com google.com

L'Obra Social Caixa Sabadell, ha repartit i lliurat un milió d'euros entre 136 projectes socials i culturals d'entitats sense afany de lucre de cinc comunitats autònomes de l'Estat espanyol: Catalunya, Madrid, València, Balears i Andalusia.

Els XXXVI Premis de l'Obra Social de Caixa Sabadell han finançat 114 projectes socials i 22 culturals d'entre els 502 que es varen presentar a aquesta convocatòria d'enguany.

Imatge del lliurament dels Premis Caixa Sabadell 2009, reproduïda al Diari de Balears el 6-11-2009, on figura Magda González, la primera per la dreta...
(Foto: Diari de Balears, 6-11-2009

Com ja s'havia anunciat amb anterioritat, dimecres, 4 de novembre de 2009 -aniversari de tants fets que marquen la nostra història contemporània (Tutankamon, UNESO, Azaña, Barack Obama...)- l'Obra Social Caixa Sabadell atorgà a l'entitat mallorquina Forum Musicae, impulsora i creadora de l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans (OJIPC) un d'aquests premis.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb