nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Mallorca Sense Fam!

nurukundo2005 | 03 Octubre, 2009 17:56 | facebook.com google.com

L'Organització No Governamental creada l'estiu proppassat a Palma, i que presideix Bernat Vicens, manifesta públicament que s'està agreujant a marxes forçades la situació que pateix un nombre cada cop major de famílies mallorquines, sacsejades fortament per una crisi econòmica que sembla que no té aturall.


Pasant la nit al ras,
a la plaça d'Espanya... Mallorca...

Els mitjans de comunicació se'n fan ressò, precisament en uns moments en què les institucions públiques illenques no sembla que estiguin en condicions de tractar aquest assumpte de manera PRIORITÀRIA!

Els comentaris que provoquen situacions d'aquesta índole no deixen gaire ben parada la gent que té la responsabilitat de governar, administrar i representar les institucions públiques democràtiques.

A més de RTVE, d'altres mitjans de comunicació s'han posat a servir d'altaveu a una iniciativa que vol servir de revulsiu a l'interior d'una societat que veu com s'estan esbucant, de manera insòlita, massa projectes de vida trencats, sobretot entre la gent més jove.

Els qui no ho som tant haurem de tenir el coratge i la valentia que es precisen per tal de deixar a les generacions futures una societat millor que la que nosaltres vàrem trobar en nàixer...
Per aconseguir-ho, sembla que haurem de rectificar en molts d'aspectes.

L'entitat MALLORCA SENSE FAM, en posar una vegada més el dit dins la llaga, mira de pegar un crit tot reclamant més atenció de la nostra societat a la realitat dura i crua que pateixen tantes famílies mallorquines que mai no s'havien imaginat de veure's en les condicions lamentables en què ara es troben...

S'ho paga prestar-hi atenció... abans que no sia massa tard.

Informatiu Balear. Infromatiu de les Illes Balears. (16/09/09)


 (Segueix)

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb