nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

L'Encontre 2009 de l'OJIPC a la vila gironina de Pontós

nurukundo2005 | 16 Agost, 2009 17:53 | facebook.com google.com

Coincidint amb l'inici de la XLI Universitat Catalana d'Estiu, a Prada de Conflent, amb una programació intensa i extensa que aplega milers d'assistents i participants d'arreu dels Països Catalans, majoritàriament gent jove, un altre bon grapat de joves s'apleguen a pocs quilòmetres de distància.

Es tracta dels membres que integren OJIPC, l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans, que impulsa des de l'any 2004 l'entitat mallorquina Forum Musicae, presidida per Magda González Crespí, -amb la qual col·labora la UCE des de l'any 2006-.

Inicien així, a la vila gironina de Pontós, l'Encontre 2009 dedicat al músic català Isaac Albéniz

Més d'una setantena de joves d'arreu dels Països Catalans dediquen tota la jornada d'avui, i totes les d'aquesta setmana, a la preparació intensa dels dos concerts que faran, diumenge, dia 23 d'agost, a l'Abadia de Sant Miquel de Cuixà, com a Acte de Cloenda de la IX Universitat Catalana d'Estiu; i dimecres, dia 26 d'agost, al Palau de Congressos d'Evissa, situat a Santa Eulària des Riu, a les 21:30 hores.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb