nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

L'Encontre 2009 de l'OJIPC a la vila gironina de Pontós

nurukundo2005 | 16 Agost, 2009 17:53 | facebook.com google.com

Coincidint amb l'inici de la XLI Universitat Catalana d'Estiu, a Prada de Conflent, amb una programació intensa i extensa que aplega milers d'assistents i participants d'arreu dels Països Catalans, majoritàriament gent jove, un altre bon grapat de joves s'apleguen a pocs quilòmetres de distància.

Es tracta dels membres que integren OJIPC, l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans, que impulsa des de l'any 2004 l'entitat mallorquina Forum Musicae, presidida per Magda González Crespí, -amb la qual col·labora la UCE des de l'any 2006-.

Inicien així, a la vila gironina de Pontós, l'Encontre 2009 dedicat al músic català Isaac Albéniz

Més d'una setantena de joves d'arreu dels Països Catalans dediquen tota la jornada d'avui, i totes les d'aquesta setmana, a la preparació intensa dels dos concerts que faran, diumenge, dia 23 d'agost, a l'Abadia de Sant Miquel de Cuixà, com a Acte de Cloenda de la IX Universitat Catalana d'Estiu; i dimecres, dia 26 d'agost, al Palau de Congressos d'Evissa, situat a Santa Eulària des Riu, a les 21:30 hores.

 (Segueix)

L'OJIPC, al centenari de la mort del músic català Isaac Albéniz

nurukundo2005 | 15 Agost, 2009 01:06 | facebook.com google.com

Isaac Albéniz i Pasqual neix a Camprodon, Ripollès, el 29 de maig de 1860.
Mor a Kanbo, Lapurdi, País Basc, el 18 de maig de 1909.
Enguany ha fet cent anys!

Precisament per això, coincidint amb l'any del Centenari de la seva mort, l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans li dedica l'Encontre 2009, disposada a interpretar-ne la peça “Catalonia” (1899), una de les seves obres simfòniques inspirades en temes populars catalans, sota la batuta del mestre Salvador Brotons .

Ho fa diumenge, dia 23 d'agost a l'Abadia de Sant Miquel de Cuixà, com a Acte de cloenda de la XLI Universitat Catalana d'Estiu, a Prada de Conflent.
I ho té programat també per a dimecres, 26 d'agost, al Palau de Congressos d'Eivissa, a Santa Eulària des Riu, a les 21:30 hores.

 (Segueix)

Santa Eulària des Riu acull un concert simfònic de l'OJIPC

nurukundo2005 | 13 Agost, 2009 23:41 | facebook.com google.com

Mitjans de comunicació diversos en aquests dies s'estan fent ressò de l'actuació propera que manté programada l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans al Palau de Congressos d'Eivissa, el proper dia 26 d'agost a les 21:30 hores.

Santa Eulària des Riu es converteix així en el lloc escollit per Forum Musicae, l'entitat que presideix Magda González Crespí i que impulsa una iniciativa tan singular, com és ara la que representa l'OJIPC en el panorama musical simfònic català, des de l'any 2004 ençà


A la seu de Forum Musicae,
es fan tots els preparatius per a l'Encontre 2009
de l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans

 (Segueix)

Aquest estiu, l'OJIPC en concert simfònic a Santa Eulària des Riu

nurukundo2005 | 12 Agost, 2009 11:30 | facebook.com google.com

Dimecres, 26 d'agost, a les 21:30 h, al Palau de Congressos d'Eivissa, Santa Eulària des Riu, l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans fa el seu concert de Temporada 2009, dedicada al músic català Isaac Albéniz (Camprodon, Ripollès).

L'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans (OJIPC) neix a Mallorca l'any 2004, impulsada per l'entitat “Forum Musicae” que presideix Magda González Crespí.

D'aleshores ençà, en col·laboració amb la Universitat Catalana d'Estiu (UCE), es reuneix a Prada de Conflent on realitza l'encontre anual, fa els assajos pertinents i enregistra les peces del concert a l'Abadia de Sant Miquel de Cuixà.

L'any passat, corresponent a la Temporada 2008 dedicada al músic mallorquí Baltasar Samper, l'OJIPC també va actuar a Palma, Maó i Sant Antoni de Portmany.

 (Segueix)

En concert a Eivissa, l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans

nurukundo2005 | 10 Agost, 2009 22:06 | facebook.com google.com

Després d'actuar en concert a l'Abadia de Sant Miquel de Cuixà, a Prada de Conflent, l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans té previst actuar aquest estiu a l'illa d'Eivissa.

Concretament al Palau de Congressos, situat a Santa Eulària des Riu, dimecres 26 d'agost vinent, a les 21:30 hores.

Es tracta d'un concert simfònic que rep suports institucionals, gràcies a la labor infatigable que desplega durant tot l'any l'entitat mallorquina Forum Musicae que presideix Magda González.

 (Segueix)

Cinquè aniversari de l'OJIPC

nurukundo2005 | 01 Agost, 2009 17:55 | facebook.com google.com

Amb motiu del cinquè aniversari de l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans, l'entitat mallorquina Forum Musicae -que presideix Magda González Crespí- ha programat una sèrie de concerts de música simfònica a diversos territoris dels Països Catalans.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb