nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

L'OJIPC, a l'Institut d'Estudis Baleàrics, presenta la Temporada 2009

nurukundo2005 | 28 Juliol, 2009 15:50 | facebook.com google.com

Dimarts, 28 de juliol, a les 12 del migdia, l’OJIPC (Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans) presenta els concerts que realitzarà el 23 i 26 d’agost a la Universitat Catalana d’Estiu de Prada i al Palau de Congressos d’Eivissa.

L’Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans (OJIPC) serà l’encarregada de cloure, el 23 d’agost a l’abadia de Sant Miquel de Cuixà de Prada, la XL Universitat Catalana d’Estiu amb un concert amb obres d’Isaac Albéniz, Jaume Mas i Porcel, Vicent Asencio i Rimski-Kórsakov, que dirigirà Salvador Brotons. L’actuació serà enregistrada per l’emissora Catalunya Música.

L’orquestra, formada per joves procedents de tots els territoris de parla catalana i impulsada per l’entitat mallorquina Forum Musicae, repetirà el concert el 26 d’agost al Palau de Congressos d’Eivissa.

 (Segueix)

L'Encontre 2009 “Isaac Albéniz” de l'OJIPC

nurukundo2005 | 13 Juliol, 2009 17:24 | facebook.com google.com

Dilluns, 13 de juliol, a les instal·lacions de l'Espai Mallorca, es fa la presentació pública de l'Encontre 2009 “Isaac Albéniz” de l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans; amb la presència de Magdalena González, presidenta de l'entitat Forum Musicae, organitzadora de l'encontre; Salvador Brotons, director de l'OJIPC; Esteve Nabona, director del Cor Jove dels Països Catalans; el nou rector de la Universitat Catalana d'Estiu, l’historiador Jaume Sobrequés ; el gerent de l'UCE, Joan Maluquer, i d'altres persones relacionades amb l'organització...

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb