nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Vaig votar NO a aquella mala Constitució europea que ens volgueren entaferrar per nassos!

nurukundo2005 | 05 Juny, 2009 20:58 | facebook.com google.com

Coincidint amb la Festa de l’Estendard de l'any 2004, Diada nacional de Mallorca, vaig voler fer públics els motius que m'empenyien a dir NO a un text tant dolent i rebutjable com el que representava aquell mal anomenat Tractat per a una Constitució Europea.

Gairebé cinc anys després, a molt poques hores de celebrar-se les eleccions al Parlament Europeu, se'n veuen els efectes nefasts d'aquell SÍ promogut pels partits polítics espanyols majoritaris que, encara avui, continuen demanant el SÍ a la seva Europa, cada cop més envellida i obsoleta.

Els 15 motius que adduïa aleshores, crec, continuen ben vigents als nostres dies.

Sobretot, després de veure i comprovar directament la poca atenció que han volgut dispensar, aquí a la Roqueta, les dues representants màximes de les eurocandidatures “mallorquines” que es presenten enguany: la senyora Rosa Estaràs, del PP, i la senyora Teresa Riera, del PSOE.

Tanto monta, monta tanto... per molt que diguin i s'esbravin, votant juntes massa assumptes a Brussel·les... també s'han ajuntat a l'hora de no voler atendre ni contestar la dotzena i mitja de preguntes que els ha formulat l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca...

 (Segueix)

Preguntes mallorquines a eurocandidatures (i 17): Miquel Ramón Clar

nurukundo2005 | 05 Juny, 2009 17:19 | facebook.com google.com

Així com havia començat la trobada de dia 14 de maig de 2009 a la Sala de Premsa del Consell de Mallorca, on l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca havia convocat les eurocandidatures mallorquines que es presenten a les eleccions dia 7 de juny, així mateix va acabar, tres hores després: amb la intervenció que serví de cloenda en boca de Miquel Ramón Clar, membre de l'entitat Fòrum Ciutadà.

 (Segueix)

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb