nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Cor Jove dels Països Catalans

nurukundo2005 | 04 Juny, 2009 21:03 | facebook.com google.com

L'any 2004 naixia a Mallorca l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans, una iniciativa projectada i realitzada per la professora de música Magdalena González Crespí, presidenta de l'entitat mallorquina Forum Musicae.

Des que interpretà el seu primer concert a Barcelona l'any 2004, amb motiu del Festival de la Joventut emmarcat dins el Fòrum de les Cultures, l'OJIPC ha anat desplegant una activitat intensa.

Els seus components -joves d'entre 18 i 26 anys d'arreu dels Països Catalans- han actuat a Perpinyà, Prada de Conflent, Mutxamel, Eivissa, Maó, Palma... sota la direcció del mestre Salvador Brotons.

Per si això no bastava, la presidenta de l'entitat mallorquina Forum Musicae, s'ha proposat de dur a terme un altre projecte força engrescador que l'acompanyi: es tracta de la creació del Cor Jove dels Països Catalans, la reunió fundacional del qual es fa dissabte dia 6 de juny de 2009 a la seu de l'Institut Ramon Llull, a Palma.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb