nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Preguntes mallorquines a eurocandidatures (8): Xesca Sampol

nurukundo2005 | 29 Maig, 2009 22:00 | facebook.com google.com

L'associació Drets Humans de Mallorca, a través de la seva representant Xesca Sampol, es va fer present a la sessió convocada per l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca a la Sala de Premsa del Consell de Mallorca el 14 de maig de 2009.

Xesca Sampol també volgué intervenir-hi i adreçar-se a les candidatures mallorquines al Parlament Europeu.

 (Segueix)

Preguntes mallorquines a eurocandidatures (9): Llum Esteva

nurukundo2005 | 29 Maig, 2009 17:13 | facebook.com google.com

La Federació d'Associacions de Veïns de Palma (FAAVV de Palma), juntament amb altres entitats organitzadores del Fòrum Social de Mallorca, es va fer present a la Sala de Premsa del Consell de Mallorca el 14 de maig de 2009, amb motiu de la convocatòria realitzada per l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca, amb la finalitat d'adreçar a les eurocandidatures mallorquines una sèrie de preguntes que es consideren pertinents, en relació amb la prestació dels serveis públics a la Unió Europea.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb