nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Preguntes mallorquines a eurocandidatures (6): Damià Oliver

nurukundo2005 | 27 Maig, 2009 21:58 | facebook.com google.com

A la reunió convocada per l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca a la Sala de Premsa del Consell de Mallorca dia 14 de maig de 2009, Damià Oliver, membre de l'entitat ATTAC-Mallorca, mantengué intervencions diverses, fent-hi preguntes sobre la reivindicació i defensa de serveis públics a la Unió Europea.

S'interessà, en primer lloc, per la privatització i mercantilització dels serveis públics, resultat de les polítiques europees que s'estan implementant a la Unió Europea:

 (Segueix)

Preguntes mallorquines a eurocandidatures (5): Guillem Ramis Moneny

nurukundo2005 | 27 Maig, 2009 15:39 | facebook.com google.com

Guillem Ramis Moneny, membre del Fòrum Ciutadà de Mallorca, intervengué en la sessió organitzada per l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca el 14 de maig de 2009, a la Sala de Premsa del Consell de Mallorca, amb motiu de demanar explicacions i opinions a les candidatures mallorquines aspirants a fer-se presents al Parlament Europeu dia 7 de juny.

 (Segueix)

Preguntes mallorquines a eurocandidatures (4): Pep Juàrez

nurukundo2005 | 27 Maig, 2009 09:45 | facebook.com google.com

Pep Juárez, membre actiu del sindicat CGT-Balears, va intervenir a la trobada mantenguda a la Sala de Premsa del Consell de Mallorca dia 14 de maig de 2009.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb