nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Eleccions europees 2009, a Mallorca (III)

nurukundo2005 | 12 Maig, 2009 23:18 | facebook.com google.com

Nyarros i desgavells en la publicació més oficial de l'Estat espanyol a part, -per molt que s'hi empenyin des de Madrid, les Illes Balears no són ni han estat mai les Islas Canarias- el mateix dia arriba una notícia molt grata als moviments socials de Mallorca:

Totes les set candidatures mallorquines que aspiren a ocupar un escó al Parlament Europeu durant la jornada electoral del proper dia 7 de juny, han acceptat la invitació a participar totes plegades en una taula rodona.

No tant per explicar-hi els respectius programes electorals, com per donar resposta a una sèrie de preguntes que l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca ha anat formulant, relacionades totes aquestes amb els serveis públics i la seva creixent privatització a l'interior de la Unió Europea.

 (Segueix)

BOE fantàstic! Fabulós!

nurukundo2005 | 12 Maig, 2009 10:37 | facebook.com google.com

El “Boletín Oficial del Estado” avui torna a mostrar el llautó de manera barroera. Tot i que sembla que això no té gaire importància a l'àmbit estatal espanyol...

Per variar, i amb molts d'altres precedents en la memòria, sembla que a Madrid encara no s'han adonat de la diferència que hi ha entre las Islas Canarias i les Illes Balears.

En el cas d'avui, qui n'ha sortit més malparada és Unió Mallorquina que, “de un plumazo”, desapareix del mapa d'aquelles candidatures que aspiren a fer-se presents al Parlament Europeu...

“Candidatura número 2... Comunidad Autónoma de las Illes Balears UNIÓ MALLORQUINA-UNIÓ MENORQUINA-COALICIÓ PER EUROPA (UM-UMe) A efectos del artículo 222 de la Ley Orgánica 5/1985, para la Comunidad Autónoma de Canarias adoptará la siguiente denominación: Coalición Canaria-Coalición por Europa (CC), expresándose únicamente los nombres de los siguientes candidatos: Doña Claudina Morales Rodríguez. Don Diego Afonso Guillermo. Don José Manuel Betancort Álvarez. Doña Carmen Dolores Morales Rodríguez. Don Juan Ramón Rodríguez Marín. Don Pedro Luis Padrón Rodríguez. Doña Fara María Vera Armas. Suplentes Doña Ana María Batista García.”

És de suposar que qualcú ja deu haver posat fil a l'agulla de la pertinent rectificació...

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb