nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un paÝs que sura enmig d'una Mar MediterrÓnia que uneix dues voreres continentals. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Preguntes mallorquines a eurocandidatures (12): M. Francisca Simonet

nurukundo2005 | 31 Maig, 2009 18:06 | facebook.com google.com

ATTAC-Mallorca Ús una de la trentena d'entitats que conformen l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca, i que es va fer present a la trobada organitzada a la Sala de Premsa del Consell de Mallorca el 14 de maig de 2009, a travÚs de persones diverses.

Una d'aquestes fou M. Francisca Simonet, qui hi intervenguÚ directament i hi fÚu una bona pregunta relacionada amb la Salut, com a servei p˙blic a la Uniˇ Europea:

 (Segueix)

Preguntes mallorquines a eurocandidatures (11): Paco Vera

nurukundo2005 | 30 Maig, 2009 21:10 | facebook.com google.com

El F˛rum CiutadÓ, una de les entitats que conformen l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca, es va fer present, entre d'altres, amb la persona del seu representant Paco Vera, qui intervenguÚ fent preguntes a les eurocandidatures mallorquines que es presenten a les eleccions del 7 de juny de 2009.

 (Segueix)

Preguntes mallorquines a eurocandidatures (10): Cecili Buele

nurukundo2005 | 30 Maig, 2009 10:51 | facebook.com google.com

L'associaciˇ Drets Humans de Mallorca, que fa part de l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca, es fÚu present a la trobada organitzada a la Sala de Premsa del Consell de Mallorca, el 14 de maig de 2009.

 (Segueix)

Preguntes mallorquines a eurocandidatures (8): Xesca Sampol

nurukundo2005 | 29 Maig, 2009 22:00 | facebook.com google.com

L'associaciˇ Drets Humans de Mallorca, a travÚs de la seva representant Xesca Sampol, es va fer present a la sessiˇ convocada per l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca a la Sala de Premsa del Consell de Mallorca el 14 de maig de 2009.

Xesca Sampol tambÚ volguÚ intervenir-hi i adrešar-se a les candidatures mallorquines al Parlament Europeu.

 (Segueix)

Preguntes mallorquines a eurocandidatures (9): Llum Esteva

nurukundo2005 | 29 Maig, 2009 17:13 | facebook.com google.com

La Federaciˇ d'Associacions de Ve´ns de Palma (FAAVV de Palma), juntament amb altres entitats organitzadores del F˛rum Social de Mallorca, es va fer present a la Sala de Premsa del Consell de Mallorca el 14 de maig de 2009, amb motiu de la convocat˛ria realitzada per l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca, amb la finalitat d'adrešar a les eurocandidatures mallorquines una sŔrie de preguntes que es consideren pertinents, en relaciˇ amb la prestaciˇ dels serveis p˙blics a la Uniˇ Europea.

 (Segueix)

Preguntes mallorquines a eurocandidatures (7): Pere Polo

nurukundo2005 | 28 Maig, 2009 17:09 | facebook.com google.com

Pere Polo, membre de l'STEI-i es va fer present a la reuniˇ convocada per l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca a la Sala de Premsa del Consell de Mallorca dia 14 de maig de 2009, i volguÚ intervenir-hi.

 (Segueix)

Preguntes mallorquines a eurocandidatures (6): DamiÓ Oliver

nurukundo2005 | 27 Maig, 2009 21:58 | facebook.com google.com

A la reuniˇ convocada per l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca a la Sala de Premsa del Consell de Mallorca dia 14 de maig de 2009, DamiÓ Oliver, membre de l'entitat ATTAC-Mallorca, mantenguÚ intervencions diverses, fent-hi preguntes sobre la reivindicaciˇ i defensa de serveis p˙blics a la Uniˇ Europea.

S'interessÓ, en primer lloc, per la privatitzaciˇ i mercantilitzaciˇ dels serveis p˙blics, resultat de les polÝtiques europees que s'estan implementant a la Uniˇ Europea:

 (Segueix)

Preguntes mallorquines a eurocandidatures (5): Guillem Ramis Moneny

nurukundo2005 | 27 Maig, 2009 15:39 | facebook.com google.com

Guillem Ramis Moneny, membre del F˛rum CiutadÓ de Mallorca, intervenguÚ en la sessiˇ organitzada per l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca el 14 de maig de 2009, a la Sala de Premsa del Consell de Mallorca, amb motiu de demanar explicacions i opinions a les candidatures mallorquines aspirants a fer-se presents al Parlament Europeu dia 7 de juny.

 (Segueix)

Preguntes mallorquines a eurocandidatures (4): Pep JuÓrez

nurukundo2005 | 27 Maig, 2009 09:45 | facebook.com google.com

Pep Jußrez, membre actiu del sindicat CGT-Balears, va intervenir a la trobada mantenguda a la Sala de Premsa del Consell de Mallorca dia 14 de maig de 2009.

 (Segueix)

Preguntes mallorquines a eurocandidatures (3): Maribel Pujol

nurukundo2005 | 26 Maig, 2009 22:11 | facebook.com google.com

Maribel Pujol, membre de l'entitat Entrepobles, intervenguÚ a la sessiˇ de preguntes que l'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca adrešÓ a les eurocandidatures que es feren presents a la Sala de Premsa del Consell de Mallorca, dia 14 de maig de 2009.

En tractar-se de preguntes relacionades amb la reivindicaciˇ i defensa dels serveis p˙blics a la Uniˇ Europea, volguÚ demanar-hi:

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb