nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Davant d'unes eleccions europees de passatú!

nurukundo2005 | 23 Abril, 2009 22:19 | facebook.com google.com

N'hi ha que creim i pensam que, davant d'una situació com la que estam vivint des de fa un cert temps a Europa, cal dinamitzar més que mai el sistema polític europeu, incrementant-ne les dosis de democràcia participativa en àmbits diversos. Tant al global com al local.

Per això, si se'ns presentava l'oportunitat de fer-ho, formularíem una sèrie de preguntes, senzilles i curtes, a tots i cadascun dels representants de les distintes formacions polítiques que aspiren a aconseguir representació efectiva al Parlament Europeu el proper dia 7 de juny de 2009.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb