nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

A les dures i a les madures

nurukundo2005 | 17 Març, 2009 16:04 | facebook.com google.com

Fa uns mesos vaig escriure una carta per alsl amics i mitjans de comunicació, titulada "Fills d´un déu menor", expressant el meu descontent per l´actuació d´una persona de l´àrea de Psiquiatria de l´Hospital Comarcal d´Inca i també per les deficiències d´algunes estances.

La carta meresqué una resposta molt educada i consoladora per part de les autoritats sanitàries.

Darrerament he tengut un altre pic ingressat el meu fill. Crec ara de justícia expressar el meu agraïment i el de la meva dona.

L´atenció ha estat immillorable. Dins la mesura del possible, s´han adesat les estances i la terrassa està totalment rehabilitada perquè la puguin gaudir tant els pacients, com el personal sanitari.

Vull donar les gràcies a tots i de manera especial al personal que amb tanta cura es dedica a les teràpies de l´Hospital de Dia. Una gent competent, entregada, humana, propera, amiga, etc.

Lament no tenir prou riquesa de vocabulari, per afegir adjectius de lloança i admiració.Sé que no li agradarà, perquè és una persona molt discreta i humil, però no puc resistir la temptació de citar amb especial admiració el tracte tan personalitzat, i esper que eficaç, del Dr. Kuhalainen - per cert català -. bona persona com pocs.

Gràcies a tots per la vostra acollida i el vostre suport.

Vos comunic que n´Antoni va progressant i tant na Francisca com jo manejam milloret les circumstàncies.

Salutacions i fins prest.

Pere

Pere Barceló Gelabert - D. N. I. 41.319.268 K
Pol. 14 Parc.214 - Arabi, bustia 4
Binissalem C. P. 07350

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb