nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Cap al III Fòrum Social de Mallorca (12)

nurukundo2005 | 16 Març, 2009 17:24 | facebook.com google.com

La celebració a Palma del III Fòrum Social de Mallorca, a més de tot quant s'hagi pogut esbrinar fins ara en aquest blog de referència, serveix, si més no, per destriar qui és qui davant d'un esdeveniment social d'aquestes característiques.

Tant pel que fa a títol personal i individual, com pel que respecta a l'àmbit col·lectiu d'entitats i organitzacions socials diverses, com pel que té a veure amb l'interès mostrat per les institucions públiques o pels mitjans de comunicació.

Certament, amb la relació que se'n fa més avall, es pot destriar ben a les clares quines són les postures diverses que s'han anat adoptant enfront d'aquest III Fòrum Social de Mallorca que s'acaba de celebrar a Palma, a la seu de la Delegació territorial de l'Once, del carrer de Manacor:

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb