nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Cap al III Fòrum Social de Mallorca (10)

nurukundo2005 | 14 Març, 2009 17:14 | facebook.com google.com

La Jornada tercera d'aquest III Fòrum Social de Mallorca es desplega, com totes, a la seu de la Delegació Territorial de l'ONCE, amb la participació de nombroses entitats i organitzacions socials mallorquines que s'hi arrepleguen entorn de les quatre taules rodones que s'hi han muntat.

Si la defensa i recuperació dels serveis públics i socials és a la base de la convocatòria, per a aquesta tercera edició del Fòrum Social de Mallorca, la concreció arriba aquest dissabte als serveis públics d'Educació, Salut, Transport, Serveis socials i Mitjans de comunicació.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb