nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Cap al Tercer Fòrum Social de Mallorca (6)

nurukundo2005 | 06 Març, 2009 22:37 | facebook.com google.com

La tercera edició del Fòrum Social de Mallorca, a punt d'iniciar-se a Palma els propers dies 12, 13, 14 i 15 de març, comporta certes novetats en determinats aspectes: s'adreça a defensar i recuperar els serveis públics i socials, com a drets inherents a la ciutadania d'aquest racó del Planeta que anomenam Europa. Després de tants anys i dècades de lluites socials, sindicals i polítiques per a aconseguir-los.

Entre d'altres aspectes, s'hi ha de remarcar el que són a punt de realitzar un grup de professionals del Consell de Mallorca que, per iniciativa pròpia i sense esperar rebre res a canvi, estan disposades a suar a les totes, amb una tasca tan noble com és ara la d'interpretar en llengua de signes allò que s'hi faci en llengua oral. Estan disposades a mediar amb eficàcia entre la cultura de les persones sordes i les persones oïdores que s'hi facin presents.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb