nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

A les dures i a les madures

nurukundo2005 | 17 Març, 2009 16:04 | facebook.com google.com

Fa uns mesos vaig escriure una carta per alsl amics i mitjans de comunicació, titulada "Fills d´un déu menor", expressant el meu descontent per l´actuació d´una persona de l´àrea de Psiquiatria de l´Hospital Comarcal d´Inca i també per les deficiències d´algunes estances.

La carta meresqué una resposta molt educada i consoladora per part de les autoritats sanitàries.

Darrerament he tengut un altre pic ingressat el meu fill. Crec ara de justícia expressar el meu agraïment i el de la meva dona.

L´atenció ha estat immillorable. Dins la mesura del possible, s´han adesat les estances i la terrassa està totalment rehabilitada perquè la puguin gaudir tant els pacients, com el personal sanitari.

Vull donar les gràcies a tots i de manera especial al personal que amb tanta cura es dedica a les teràpies de l´Hospital de Dia. Una gent competent, entregada, humana, propera, amiga, etc.

Lament no tenir prou riquesa de vocabulari, per afegir adjectius de lloança i admiració.Sé que no li agradarà, perquè és una persona molt discreta i humil, però no puc resistir la temptació de citar amb especial admiració el tracte tan personalitzat, i esper que eficaç, del Dr. Kuhalainen - per cert català -. bona persona com pocs.

Gràcies a tots per la vostra acollida i el vostre suport.

Vos comunic que n´Antoni va progressant i tant na Francisca com jo manejam milloret les circumstàncies.

Salutacions i fins prest.

Pere

Pere Barceló Gelabert - D. N. I. 41.319.268 K
Pol. 14 Parc.214 - Arabi, bustia 4
Binissalem C. P. 07350

Cap al III Fòrum Social de Mallorca (12)

nurukundo2005 | 16 Març, 2009 17:24 | facebook.com google.com

La celebració a Palma del III Fòrum Social de Mallorca, a més de tot quant s'hagi pogut esbrinar fins ara en aquest blog de referència, serveix, si més no, per destriar qui és qui davant d'un esdeveniment social d'aquestes característiques.

Tant pel que fa a títol personal i individual, com pel que respecta a l'àmbit col·lectiu d'entitats i organitzacions socials diverses, com pel que té a veure amb l'interès mostrat per les institucions públiques o pels mitjans de comunicació.

Certament, amb la relació que se'n fa més avall, es pot destriar ben a les clares quines són les postures diverses que s'han anat adoptant enfront d'aquest III Fòrum Social de Mallorca que s'acaba de celebrar a Palma, a la seu de la Delegació territorial de l'Once, del carrer de Manacor:

 (Segueix)

Cap al III Fòrum Social de Mallorca (11)

nurukundo2005 | 15 Març, 2009 11:33 | facebook.com google.com

La tercera jornada del III Fòrum Social de Mallorca s'ha caracteritzat per la participació ciutadana, molt intensa, en àmbits diversos de la seu de l'ONCE on s'està desplegant l'esdeveniment: la intervenció als debats de les quatre taules rodones; les paradetes informatives al carrer; el fòrum d'infants; les actuacions de caràcter lúdic; les tasques concretes d'organització, etc.

Tot això porta a constatar que són més de tres-centes les persones que s'hi atansen i prop d'una cinquantena les entitats i organitzacions socials mallorquines que hi han pres part fins ara.

 (Segueix)

Cap al III Fòrum Social de Mallorca (10)

nurukundo2005 | 14 Març, 2009 17:14 | facebook.com google.com

La Jornada tercera d'aquest III Fòrum Social de Mallorca es desplega, com totes, a la seu de la Delegació Territorial de l'ONCE, amb la participació de nombroses entitats i organitzacions socials mallorquines que s'hi arrepleguen entorn de les quatre taules rodones que s'hi han muntat.

Si la defensa i recuperació dels serveis públics i socials és a la base de la convocatòria, per a aquesta tercera edició del Fòrum Social de Mallorca, la concreció arriba aquest dissabte als serveis públics d'Educació, Salut, Transport, Serveis socials i Mitjans de comunicació.

 (Segueix)

Cap al III Fòrum Social de Mallorca (9)

nurukundo2005 | 13 Març, 2009 19:50 | facebook.com google.com

Avui divendres, 13 de març, amb la intervenció de l'economista Arcadi Oliveres, el III Fòrum Social de Mallorca continua la seva marxa iniciada ahir dijous, amb la intervenció d'una altra economista, Miren Etxezarreta, a la seu de la Delegació Territorial de l'ONCE (carrer de Manacor, 8, Palma).

 (Segueix)

Cap al III Fòrum Social de Mallorca (8)

nurukundo2005 | 12 Març, 2009 10:27 | facebook.com google.com

Avui, dijous 12 de març, comença a Palma el III Fòrum Social de Mallorca.

Aquesta primera jornada, de les quatre que han organitzat més d'una vintena d'entitats i organitzacions socials mallorquines, es fa a l'edifici de l'ONCE (carrer de Manacor, 8), a les 19:00 hores.

Consisteix en una xerrada-col·loqui oberta a tothom que en tengui ganes, a càrrec de l'ex catedràtica d'Economia Aplicada, de la Universitat de Barcelona, Miren Etxezarreta Zubizarreta, ja jubilada, que hi ha de parlar sobre "El context polític i econòmic del procés de privatització dels serveis públics i socials".

 (Segueix)

Cap al III Fòrum Social de Mallorca (7)

nurukundo2005 | 07 Març, 2009 12:31 | facebook.com google.com

Quan manquen només cinc dies perquè comenci el III Fòrum Social de Mallorca 2009, resulten especialment significatives les paraules, i les perspectives, que emmarcaven la celebració del I FSMa l'any 2003.

El marc físic, l'espai geogràfic era un altre: el campus de la Universitat de les Illes Balears.
La situació sociopolítica, a l'àmbit local de Mallorca i global del Planeta, era distinta a l'actual: sense els efectes més que eividents del fracàs del model neoliberal que s'imposa des de fa dècades damunt del sistema capitalista pertot arreu.
El govern de torn a les Illes Balears: era presidit aleshores per Jaume Matas...
El I FSMa era coincident amb un altre Fòrum, a Formentor...
Només havien transcorregut dos anys des de la celebració del I Fòrum Social Mundial a Porto Alegre...

A banda d'aquestes diferències, i d'altres que se'n poden esmentar, continua vigent a Mallorca la dèria d'una gent que, unida a milions i milions de persones d'arreu del Planeta, creu fermament que un altre món és possible i una altra Mallorca també: i s'afanya a cercar-hi el camí més ràpid i més eficient...

D'aquí neix el Programa que ha estat elaborat per més d'una vintena d'entitats i organitzacions socials mallorquines, durant els darrers 10 mesos.

 (Segueix)

Cap al Tercer Fòrum Social de Mallorca (6)

nurukundo2005 | 06 Març, 2009 22:37 | facebook.com google.com

La tercera edició del Fòrum Social de Mallorca, a punt d'iniciar-se a Palma els propers dies 12, 13, 14 i 15 de març, comporta certes novetats en determinats aspectes: s'adreça a defensar i recuperar els serveis públics i socials, com a drets inherents a la ciutadania d'aquest racó del Planeta que anomenam Europa. Després de tants anys i dècades de lluites socials, sindicals i polítiques per a aconseguir-los.

Entre d'altres aspectes, s'hi ha de remarcar el que són a punt de realitzar un grup de professionals del Consell de Mallorca que, per iniciativa pròpia i sense esperar rebre res a canvi, estan disposades a suar a les totes, amb una tasca tan noble com és ara la d'interpretar en llengua de signes allò que s'hi faci en llengua oral. Estan disposades a mediar amb eficàcia entre la cultura de les persones sordes i les persones oïdores que s'hi facin presents.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb