nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Cap al III Fòrum Social de Mallorca (5)

nurukundo2005 | 26 Febrer, 2009 12:02 | facebook.com google.com

L'anunci publicitari “Un altre món és possible. Depèn de tu”, que escampa pels mitjans de comunicació una organització humanitària de reconegut prestigi internacional, pot engrescar-hi molta de gent a afanyar-s'hi... Tant de bo!

D'un augment de la consciència humanitària en algun redol del Planeta sempre se'n pot arribar a beneficiar qualcú! No hi ha cap casta de dubte.

Tot i amb això, no arrib a esbrinar ben bé si aquesta proposta concreta s'ajusta plenament a l'objectiu que marca, des de l'any 2001 ençà, el Fòrum Social Mundial, desplegat per primer cop a la ciutat brasilera de Porto Alegre i editat per vuitena vegada, més recentment, a Belém do Pará.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb