nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Cap al Tercer Fòrum Social de Mallorca (3)

nurukundo2005 | 14 Febrer, 2009 00:41 | facebook.com google.com

Ja són vint-i-dues (i se n'hi poden anar afegint moltes més) les entitats i organitzacions socials mallorquines que s'ajunten per celebrar el mes de març vinent el Tercer Fòrum Social de Mallorca.

Va ser el mes de maig de 2005 que se'n celebrà el Segon FSMa...

Amb un programa d'activitats ben atapeït de xerrades summament interessants, de taules rodones específiques, tallers variats, espais lúdics diversos, paradetes informatives ben nodrides, firetes d'entitats participatives, músiques d'arreu del Planeta, jocs, audiovisuals, tant per a persones adultes com per a infants... se'n prepara aquesta tercera edició.

D'acord amb la Carta de Principis del Fòrum Social Mundial -FSM- la vuitena edició del qual s'acaba de realitzar a la ciutat brasilera de Belém do Pará, aquest bon grapat d'entitats organitzadores del Tercer Fòrum Social de Mallorca -FSMa- volen crear-hi un espai obert de reunió i de trobada:

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb