nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Cap al Tercer Fòrum Social de Mallorca (2)

nurukundo2005 | 12 Febrer, 2009 00:02 | facebook.com google.com

D'avui a un mes exactament comença a Palma la celebració del Tercer Fòrum Social de Mallorca. L'organitzen una vintena d'associacions i entitats que conformen una xarxa de moviments socials cada cop més extensa i àmplia.

Fa gairebé un any que s'hi posaren, a preparar de debò un esdeveniment d'aquestes característiques. En assumir-hi la Carta de Principis del Fòrum ocial Mundial, -la vuitena edició del qual s'acaba de realitzar a la ciutat brasilera de Belém do Pará, on s'hi ha fet present una representació mallorquina-, volen continuar treballant en perspectiva global a l'àmbit local: amb la ferma creença que un altre món és possible, i una altra Mallorca també.

Enguany volen prestar una atenció acurada a la defensa dels serveis públics i socials: com un dels drets inherents a la condició de ciutadanes i ciutadans lliures dins d'unes societats democràtiques on, lluny de veure'n minvades les característiques pròpies, volen aspirar a enfortir-les cada cop més.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb