nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Magnífic documental de TV Mallorca sobre el Congo

nurukundo2005 | 09 Febrer, 2009 12:00 | facebook.com google.com

Un documental força interessant, sobre el “Congo i la misèria de ser rics!” , emès per TV Mallorca el proppassat diumenge, dia 8 de febrer, ajuda a acostar-se a la realitat dura i crua que està patint una de les regions de l'Àfrica negra més rica i conflictiva... la regió africana dels Grans Llacs.

Arran de la visita, el passat gener, d’una delegació mallorquina pertanyent al Fòrum per la Veritat i la Justícia als Grans Llacs, l'emissió d'aquest magnífic documental contribueix a instroduir-se en la situació complexa que es viu al Congo i al país veïnat de Rwanda.

Se'n recomana la visió i audició a través de TV Mallorca a la carta

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb