nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Carta a un amic israelià que se sent cremat...

nurukundo2005 | 25 Gener, 2009 17:53 | facebook.com google.com

Sé ben cert, amic Nissan, que no et pots imaginar de cap de les maneres l'alegria que em dóna haver rebut aquest escrit teu, on em parles de la situació que estau patint en aquest redol del Planeta on viviu, i que tots voldríem veure en pau i convivència harmoniosa entre tots els membres dels pobles que habiten a Israel.

Efectivament, ja saps que, a través d'aquests mitjans tecnològics tan admirables, pots comunicar-te amb aquest antic amic teu sempre que vulguis, i compartir-hi idees, pensaments, sentiments o visions del món i de la bolla.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb